Email Me

Snovanje

Snujemo vse, kar še ne obstaja in o čemer sanjajo

naši naročniki.


Oblikovanje

vizualne komunikacije

Oblikujemo vse, kar oblikovanje rabi; prvenstveno načrtujemo vizualne komunikacije. Najrajši začenjamo s temeljito analizo stanja. Ugotovitev problema nas pelje k rešitvam, ki problem izničujejo in ki omogočajo razvoj posameznih elementov v sistem. Dobri temelji so pogoj za odlično nadstavbo.

oblikovanje embalaže

Naša obsedenost so embalaže, to radi priznamo; embalaža za hrano, tehnični izdelek ali darilno unikatno pakiranje, vedno znova iščemo sveže ideje in se ne ustavljamo pri kvadratu ali pravokotniku.


Oglaševanje

Vizualne komunikacije se pri nas nadgrajujejo v zgodbe, ki jih zlahka pretvarjamo v oglase za vse medije. Sposobni smo izdelati drobno pasico za časopis ali pa zahteven TV oglas.

novi interaktivni mediji

so nam blizu, tehnologijo upoštevamo že v sami osnovi in ji prilagajamo tudi konkretne rešitve.

Jumbo plakat je specialiteta hiše.Fotografija

industrijska fotografija

Brez dobre fotografije ni dobrih vtisov. V lastnem fotografskem ateljeju posnamemo fotografije za osnutke in končne projekte. Pogosto sodelujemo s fotografi specialisti, ki naše zamisli vodijo k vrhunskim izvedbam. Skrbno načrtujemo detajle in sprotno preverjamo nastajanje fotografije, kar lahko bistveno skrajša potreben čas in tudi ceno.

fotomontaže

Dobre fotografije masteriziramo v odlične, retuširamo, obdelamo in pripravimo jih za objavo. Lahko jih podvržemo zahtevnim sestavljanjem v kompleksnejše motive. Na ta način lahko ustvarimo podobe, ki jih v realnosti težko posnamemo v enem kosu ali trenutku.

3D vizualizacije

Ko gre za izdelke ali stvari, ki preprosto še ne obstajajo,

se lotimo tudi 3D modeliranja. S tem postopkom lahko vizualiziramo skoraj vse. Meja je le naša in vaša domišljija.Produkcija

tisk

Poznavanje tiskarskih tehnologij nam omogoča, da lahko do konca izkoristimo medij ... Posebni papirji in izvirne dodelave so nam vsakokraten izziv. Pred dokončno izvedbo izdelamo natančne makete ali simulacije, ki nam in naročnikom omogočajo vpogled v končno podobo.

Video in TV produkcija

poteka v sodelovanju z znanimi produkcijskimi hišami, s katerimi imamo stalne stike. V začetni fazi sinopsise skupaj nadgrajujemo v natančne scenarije. S pomočjo izdelanih snemalnih knjig idejo pripeljemo do odličnih spotov, oddaj ali dogodkov.

prodajno mesto / POS

Snujemo in produciramo vse vrste elementov, ki omogočajo izdelku, da ga kupci lažje vidijo in seveda kupijo. Stojala, podstavki, voblerji, migetalkarji, pingvini, nalepke ...

velikoformatni tisk

V sodelovanju s tvrdko GORG lahko prevzamemo tisk vseh vrst printov za notranje in zunanje namene: transparenti, zastave,  fasadne slike, stenske tapete. Skupaj z GORG smo zasnovali sistem promostojal TRISTAND in princip prostorskega umeščanja fotografskih povečav FOTOROLEX.

unikatni kosi

Izdelovanje maket in načrtovanje unikatnih, delujočih kosov vseh vrst in velikosti za enkratne ali trajne dogodke ali postavitve.

improvizacija

Pogosto tipski elementi in rešitve ne zadoščajo, takrat posežemo po svojem bogatem tehnološkem znanju, ki ga križamo s kreativnostjo, po potrebi uberemo nov pristop ali način izdelave. Vsak projekt, ki ga opravimo uspešno nam omogoča več sproščenosti tudi ob zapletenih problemih in zelo kratkih rokih

Axelerator / plakat

naročnik Mare Dresura frizure

AD Dušan Grobovšek

fotografija Goran BertokEmbalaža Argeta / osnutek

naročnik DrogaKolinska

AD in oblikovanje Dušan Grobovšek za Publicis

fotografija Miha Krivic

montaža Marko Pekolj

2006

Čistimo zalogo / Ra oglas 17”

naročnik Hyundai AvtoTrade

besedilo Miha krivic

produkcija studio 100


Gear of Fortune /

naročnik Inkla Plus za Goodyear Enginered Products

eksponat za sejem Avtomechanika v Frankfurtu

oblikovanje: D. Grobovšek

izvedba GORG


Spirala znanja

/ motivacijski predmet

koncept in oblikovanje

Dušan Grobovšek

izvedba GORG


znak Proglas

naročnik Revija Mladina

oblikovanje Dušan Grobovšek

2006